Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Wortelwrap met krokante kip

GBP: 1/2 - 3/4 wrap

Ingrediënten voor 2 à 3 personen:

Bereidingswijze:

  1. Maak de guacamole volgens recept à la Huub.

  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  3. Neem 3 (ontbijt)bordjes. Doe op het eerste bordje het volkoren speltmeel. Klop op het tweede bordje het eitje los.

  4. Mix in een keukenmachine het havermout tot een fijn meel en doe dit vervolgens op het derde bordje.

  5. Rasp 25 gram Pecorino Romano fijn en roer door het havermoutmeel.

  6. Nu ga je de kiphaasjes paneren in de volgorde van de bordjes. Eerst door het meel, dan door het ei en vervolgens door de havermout.

  7. Leg de gepaneerde kiphaasjes op een bakplaat met bakpapier.

  8. Bak de kiphaasjes in ongeveer 30 minuten gaar en krokant. Draai ze na 15 minuten een keer om.

  9. Snijd de komkommer in dunne plakjes.

  10. Beleg iedere wrap met komkommer, 2 flinke eetlepels guacamole en 2 krokante kiphaasjes.

  11. Rol de wrap dicht als een ‘durum’ en smullen maar!


Eet smakelijk!