Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Vitello tonnato

Ingrediënten voor 2 tot 3 personen:

  • 200 gram gegaarde, gesneden kalfsmuis (fricandeau)
  • 1 blikje tonijn op water (145 gram)
  • 4 el Calvé Yofresh
  • 1 el citroensap
  • Peper en zout
  • 1 el kappertjes
  • 1 el mini augurkjes
  • Rucola

Bereidingswijze:

  1.  Laat de tonijn in een vergiet uitlekken.
  2. Neem een (hoge) maatbeker en doe hierin de tonijn, Calvé Yofresh, citroensap en mix tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snijd 1 eetlepel kappertjes en 1 eetlepel mini augurkjes fijn en leg apart.
  4. Neem een bord naar keuze en leg hierop de plakjes kalfsmuis dakpansgewijs neer (zoals een carpaccio).
  5.  Dresseer de tonijnmayonaise over de kalfsmuis.
  6. Serveer de vitello tonnato met je mengsel van kappertjes-augurkjes en rucola.


 Eet smakelijk!