H a p p y   l i t t l e   s t o m a c h<

Voor een gezondere lifestyle

Vijgen met balsamico uit de oven

GBP: één vijg per persoon

Ingrediënten voor 4 stuks/personen:

  • 4 vijgen
  • 4 plakjes zachte honing geitenkaas
  • 2 tl balsamico azijn (Ponti)
  • Balsamico crème (Ponti)

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd iedere vijg boven in, alsof je de vijg in 4 partjes gaat snijden maar je snijd hem niet helemaal door. Het moet één geheel blijven.
  3. Beleg iedere vijg met 1 plakje zachte honing geitenkaas.
  4. Besprenkel iedere vijg met ongeveer een halve theelepel balsamico azijn en een druppel balsamico crème.
  5. Leg de vijgen op een bakplaat met bakpapier en schuif ze in het midden van de oven voor 5 tot 8 minuten (dit kan verschillen per oven).

 

Eet smakelijk!