H a p p y   l i t t l e   s t o m a c h<

Voor een gezondere lifestyle

Spreads & dips.

Rucola-basilicum pesto
Er is niets mis met pesto uit een potje zoals die van Grand'Italia maar zo nu en dan vind ik het gewoon erg leuk om het zelf te maken. Het is namelijk zo snel gedaan, je keukenmachine doet het meeste werk. Geen standaard Pesto Genovese maar met rucola. Klik hier voor het recept.

Eiersalade met tomaat
Er is weinig zo lekker als zelfgemaakte eiersalade. Het liefst van onze eigen kipjes maar dat zijn nog kuikentjes dus die leggen dit jaar nog geen eieren helaas. Dit recept is super basic en daarom makkelijk te maken met weinig ingrediënten. Klik hier voor het recept.

Pulled chicken spread
Een feestje vond ik het altijd wanneer mijn moeder in het weekend salades meenam met de boodschappen voor op de boterham. Maar eerlijk is eerlijk, heel gezond zijn de kant en klare salades uit de winkel niet. Maak het daarom lekker zelf, dan weet je precies wat erin zit en kun je zonder schuldgevoel er van genieten! Klik hier voor het recept.

Tzatziki
Met slechts 4 ingrediënten is deze tzatziki zeker een 'easy peasy' recept. Je kunt het serveren op een heerlijke gezonde borrelplank of bij het avondeten zoals bij de kip-bacon fingers. Klik hier voor het recept.

Guacamole à la Huub
De naam zegt het al, dit is geen receptje van mijzelf. De eer is volledig aan mijn man. Soms moet je gewoon je meerdere erkennen haha, hij maakt nou eenmaal de allerlekkerste guacamole. Klik hier voor het recept.

Tapenade met walnoten
Komen er onverwachts vrienden over de vloer en wil je snel een gezonde snack op tafel zetten? Deze crunchy tapenade zet je binnen 5 minuten op tafel. Serveer met wat "nachos" van volkoren wraps. Klik hier voor het recept.

Homemade tonijnsalade
Deze tonijnsalade is een echt eiwitbommetje! Ideaal om te serveren op een borrelplank of om een goed gevulde wrap mee te maken als lunch. Klik hier voor het recept.