Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Soepjes

Zoete aardappelsoep
Dit recept ontstond doordat ik nog best veel restjes groenten over had in de koelkast die echt op moesten. Eindstand, een mega lekkere lente soep vol vitamines want deze soep is namelijk niet alleen gemaakt is van zoete aardappel. Benieuwd welke groenten er nog meer in verscholen zitten? Klik hier voor het recept.

Romige courgettesoep
Een verrassend soepje gemaakt van courgette en rucola. Klik hier voor het recept.

Tomaten-pastinaak soep
Stiekem blijft tomatensoep toch echt mijn favoriet! Uiteraard probeer ik daar wel wat in te variëren door combinaties met andere groenten te maken. En ik kan je zeggen, in Huize Verwijmeren is de tomaten-pastinaak soep een groot succes! Probeer hem snel zelf, klik hier voor het recept.

Kokossoep met garnalen
Een heerlijke romige soep, mild van smaak maar rijkelijk gevuld met noodles, groenten en garnalen. Klik hier voor het recept.

Wortel-venkel soep
Deze soep is met zijn prachtige, geel-oranje kleur een pareltje op tafel. Een verrassende combinatie van licht zoetige wortel, knoflook en de anijssmaak van venkel. Gaat goed samen met een stukje naanbrood. Klik hier voor het recept.

Rode linzensoep
Voor mijn maagverkleining had ik nog nooit linzen gegeten maar doordat ik steeds meer experimenteer en varieer met ingrediënten ben ik erachter gekomen dat linzen zo gek nog niet zijn! Je kunt er bijvoorbeeld deze heerlijke gebonden soep mee maken en het is ook nog eens low budget. Klik hier voor het recept.

Romige tomatensoep
Een van de lievelingsrecepten van mijn man deze (Italiaanse) romige tomatensoep. Ik maak deze soep dan ook altijd in een grote pan voor 6 personen (en in mijn geval nog wel meer porties). Je kunt soep namelijk prima invriezen. Klik hier voor het recept.

Pastinaaksoep met pesto
Een gebonden soepje, perfect om de regenachtige herfst- en koude winterdagen te trotseren. Klik hier voor het recept.