Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Chantalle K
04-07-20 23:21:43
Hoi Tamara, ik ben je blog aan het lezen. Heel erg Leuk om te lezen, maar jeetje wat heb jij het pittig gehad in het begin. Wat vervelend dat je zo'n nare start hebt gehad! Die shakeweken waar je over verteld, moest je dat doen vanuit het ziekenhuis of deed je dat op eigen initiatief? Ik vind het heel dapper en knap dat je je ervaringen zo open deelt en dat je allemaal lekkere recepten enzo met ons deelt. Ik ben nu zelf 2,5 week geleden geopereerd en het gaat allemaal gelukkig goed. Ik kan alles goed verdragen. Des te meer ben ik dan in shock om te lezen wat jij hebt door moeten maken en besef ik hoe veel geluk ik heb dat het zo makkelijk gaat. Geniet maar lekker van je nieuwe jij, zonder schaamte want je hebt dit verdiend! Groetjes Chantalle aka Softshellchanti ?
Opmerking:
Hi Chantalle, dankjewel voor je lieve woorden! De shakeweken waren een verplicht onderdeel vanuit het ziekenhuis. Wat ontzettend fijn om te horen dat het zo goed met je gaat, zo hoort het ook hoor ;) Ik heb gewoon dikke vette pech gehad. Ik hoop dat je snel kunt genieten van al mijn lekkere recepten. Groetjes, Tamara
Saskia Van leijden
05-02-20 20:12:33
Wat leuk hoe je alles opschrijft en je recepten op instagram deelt. Zelf 3weken geleden een sleeve gekregen. En nog enorm aan het zoeken naar wat goed valt en wat niet. 2x last gehad van mn avond beetje ziekjes en heel erg moe. Trekt dan wel weer bij binnen een uurtje gelukkig. Maar jeetje wat een verschil zie je bij jou! Knap gedaan hoor
Janice P
27-11-19 23:02:48
Ik ben ongeveer anderhalf maand geleden geopereerd (mini gastric bypass) en heb zoveel aan je blogs en tips!
Karin Van Rooij
27-05-19 07:42:35
Lieve Tamara,

Ik heb geleerd te luisteren naar mijn eigen gevoel en lichaam. Ieder lichaam is anders. Wel ben ik bang om teveel te eten. Ik denk nog steeds dik. Dus elke dag voor de spiegel om mn brein te resetten.?
Dank voor je recepten. Zoals ik al zei druk t af in een boek. Ben ik de 1e die m koopt.
Carola Kruithof
09-04-19 17:50:18
Hey,

Ik heb precies hetzelfde gehad bij Elysium. Ik had een soep besteld en kreeg toen ook een hele zware dumping. Ben op een bedje gaan liggen bij het zwembad en inderdaad ook een beetje gaan slapen. Je voelt je echt heel rot!
Volgende
Tonen: 5  10   20