Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Ontbijt

Wentelteefjes van paasbrood
Heb je een veel te groot paasbrood gekocht omdat je waarschijnlijk Pasen dit jaar met minder mensen hebt doorgebracht dan normaal? Geen probleem. Maak lekker wentelteefjes van (oud) paasbrood. Klik hier voor het recept.

Hüttenkäse wafels
Eiwitrijke wafels op basis van hüttenkäse maar toch heerlijk zoet. En zo makkelijk te maken, je hebt zelfs geen mixer nodig. Dat klinkt goed toch? Klik hier voor het recept.

Omeletwrap
Een fluffy wrap gemaakt van ei, en wanneer je dit eenmaal geproefd hebt wil je niets anders meer op de zondagochtend (of iedere andere dag). Klik snel hier voor het recept.

Appelpannenkoekjes
Ik houd van vrolijke ontbijtjes en deze appelpannenkoekjes passen zeker in die categorie. Gemakkelijk te maken en zeer geschikt voor een ontbijtje op bed in het weekend. Maar doordeweeks mag natuurlijk ook ;-) Klik hier voor het recept.

Proteïne pannenkoekjes
Dit recept is echt een topper! Fluffy pannenkoekjes met de zoete smaak van banaan, vol vezels van de havermout en ook nog een schep proteïne poeder (wat ik normaal super vies vind maar je niet proeft in dit recept!) voor de eiwitten. Klik hier voor het recept.

Frozen yoghurt bowl
Deze bowl is niet alleen een feestje om naar te kijken maar ook een waar feestje in je mond. Vol vitamientjes en eiwitten kan ik mij geen beter begin van de dag beginnen. Klik hier voor het recept.

Wafels met zomerfruit
Wanneer je aan wafels denkt, denk je niet direct aan gezond. Maar ik beloof je, deze wafels passen perfect in jouw gezondere leventje. PS. Ben jij ook zo blij dat je weer lekkere aardbeitjes kunt eten? Klik hier voor het recept.

Tropical Fruit Bowl
Een tropisch feestje in een bowl en wederom zo simpel. Deze keer Griekse Yoghurt met tropisch fruit als topping en uiteraard mag geraspte kokos dan niet ontbreken. Klik hier voor het recept.

Twee lagen smoothie
Houd jij van de tropische smaak van mango maar vind je rood fruit stiekem net zo lekker? Geen zorgen, met deze twee lagen smoothie hoef je geen keuze te maken en maak je ze gewoon allebei! Het ziet er ook nog eens waanzinnig uit in je glas. Klik hier voor het recept.

Frisse yoghurt bowl met sinaasappel en blauwe bessen
Een ontbijtje met Griekse Yoghurt, zo simpel maar past zo goed in mijn gezondere lifestyle en het hoeft zeker niet saai te zijn. Je kunt eindeloos variëren! Deze keer een frisse variant met verse sinaasappel en blauwe bessen. Klik hier voor het recept.

Bananenmeel pannenkoek
Bakbananenmeel, ik had er nog nooit van gehoord maar was wel direct nieuwsgierig. Het heeft niet de smaak van bananen, het meel wordt namelijk gemaakt van groene, onrijpe bakbananen. Maar het zorgt wel voor veel vezels en een langdurig verzadigd gevoel. Klik hier voor het recept.

Crunchy Griekse Yoghurt
Het beste kun je de dag beginnen met een eiwitrijk ontbijt en als het dan ook nog lekker is én er feestelijk uitziet dan ben ik helemaal om. Deze Griekse Yoghurt met crunchy toppings is om je vingers bij af te likken en binnen enkele minuten gemaakt. Klik hier voor het recept.

Hartig wentelteefje
Dit recept kan eigenlijk in twee categorieën, het is namelijk het perfecte brunch recept {breakfast & lunch}. Geen zoete variant maar heerlijke hartige wentelteefjes met mozzarella. Klik hier voor het recept.

Kokos-noten crumble
Voor de liefhebbers van warme ontbijtjes is deze kokos-noten crumble (ja leuk woordgrapje hè) een blijvertje. Klik hier voor het recept.