Gevulde eitjes
GBP: 1 of 2 gevulde eitjes per eetmoment
Ingrediënten voor 8 gevulde eitjes:
- 4 eieren
- 1 el Calvé Yofresh
- 1 el Griekse yoghurt 0% vet
- 1/2 tl Sriracha saus
- Peper en zout
- Snufje gerookt paprikapoeder
- Verse peterselie
Bereidingswijze:
- Breng een pannetje met water aan de kook.
- Kook de eieren in 8 minuten hard.
- Laat de eieren 'schrikken' onder koud water en afkoelen.
- Pel de eieren en halveer de eieren in de lengte.
- Verwijder het eigeel en doe dit in een bakje.
- Neem een fijne bolzeef en wrijf hier het eigeel door heen. (Vergeet dus geen bakje onder je zeef te zetten)
- Meng nu het gezeefde eigeel met de Yofresh en Griekse yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
- Vul de holtes van de eieren met het romige, eigeel mengsel. Dit gaat het gemakkelijkste met een spuitzak.
- Top de gevulde eitjes af met een snufje gerookt paprikapoeder en een takje verse peterselie.
Eet smakelijk!