Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Gevulde eitjes

GBP: 1 of 2 gevulde eitjes per eetmoment

Ingrediënten voor 8 gevulde eitjes:

  • 4 eieren
  • 1 el Calvé Yofresh
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1/2 tl Sriracha saus
  • Peper en zout
  • Snufje gerookt paprikapoeder
  • Verse peterselie

Bereidingswijze:

  1.  Breng een pannetje met water aan de kook.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard. 
  3. Laat de eieren 'schrikken' onder koud water en afkoelen.
  4. Pel de eieren en halveer de eieren in de lengte.
  5. Verwijder het eigeel en doe dit in een bakje. 
  6. Neem een fijne bolzeef en wrijf hier het eigeel door heen. (Vergeet dus geen bakje onder je zeef te zetten)
  7. Meng nu het gezeefde eigeel met de Yofresh en Griekse yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Vul de holtes van de eieren met het romige, eigeel mengsel. Dit gaat het gemakkelijkste met een spuitzak.
  9. Top de gevulde eitjes af met een snufje gerookt paprikapoeder en een takje verse peterselie.


 Eet smakelijk!