Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Frisse pastasalade

GBP: 250 gram per persoon

Ingrediënten:

  • 250 gram Grand'Italia Salade Pasta Casarecce
  • 150 gram gerookte kip reepjes
  • 100 gram diepvries erwten
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 1 avocado
  • 15 gram pijnboompitten
  • 2 el Griekse Yoghurt 0% vet
  • 1 el Yofresh mayonaise
  • Peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Breng een ruime pan met water aan de kook.
  2. Kook de Casarecce pasta in 11 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat vervolgens goed uitlekken.
  3. Doe de diepvries erwten in een kom, overgiet met kokend water en laat 5 minuten afgedekt staan. Giet vervolgens af.
  4. Neem een ruime (salade)kom en doe hierin de Casarecce pasta, gerookte kip reepjes, en erwten en meng door elkaar.
  5. Ontdoe de avocado van zijn schil en pit en snijd in blokjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes en voeg beide toe aan de pastasalade.
  6. Meng de Griekse yoghurt met Yofresh en breng op smaak met peper en zout. Roer door de pastasalade totdat het goed gemengd is.
  7. Zet een droge koekenpan op het vuur en rooster de pijnboompitjes in enkele minuten goudbruin. Let op! Blijf er wel bij want ze verbranden erg snel.  
  8. Top vervolgens de frisse pastasalade af met de geroosterde pijnboompitten en het smullen kan beginnen! 

 


Eet smakelijk!