Flammkuchen met gerookte zalm
(om te delen)
Ingrediënten:
- Vers flammkuchendeeg van Tante Fanny
- 125 ml crème fraîche demi
- 100 gram gerookte zalm
- 1/2 rode ui (of 1 kleine)
- 1/2 tot 1 tl Green Gypsy Spices kruiden "Finger Lickin Pizza"
- 4 à 5 takjes verse dille
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Gebruik de oven bakplaat en rol hier het verse flammkuchendeeg op uit (er zit al een bakpapier aan het deeg).
- Besmeer het deeg met crème fraîche demi.
- Scheur de gerookte zalm in stukjes en verdeel deze over het deeg.
- Snijd een halve rode ui (of 1 kleine) in dunne ringen en verdeel deze over het deeg.
- Bestrooi met de pizzakruiden en schuif in het midden van de oven. Bak je flammkuchen in 15 minuten gaar en knapperig.
- Hak ondertussen 4 à 5 takjes verse dille fijn.
- Haal na 15 minuten je flammkuchen uit de oven, bestrooi met verse dille en aanvallen maar.
Eet smakelijk!