Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Flammkuchen met gerookte zalm
(om te delen)

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Gebruik de oven bakplaat en rol hier het verse flammkuchendeeg op uit (er zit al een bakpapier aan het deeg).
  3. Besmeer het deeg met crème fraîche demi.
  4. Scheur de gerookte zalm in stukjes en verdeel deze over het deeg.
  5. Snijd een halve rode ui (of 1 kleine) in dunne ringen en verdeel deze over het deeg.
  6. Bestrooi met de pizzakruiden en schuif in het midden van de oven. Bak je flammkuchen in 15 minuten gaar en knapperig.
  7. Hak ondertussen 4 à 5 takjes verse dille fijn.
  8. Haal na 15 minuten je flammkuchen uit de oven, bestrooi met verse dille en aanvallen maar.

 


Eet smakelijk!