Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Eiersalade met tomaat

Ingrediënten:

  • 3 eieren (M)

  • 1/2 el Griekse Yoghurt 0% vet

  • 1 1/2 el Yofresh Mayonaise

  • 1 tl Hellmann’s Ketchup (sweetened only with honey)

  • 3 cherrytomaatjes

  • Snufje paprikapoeder

  • Peper en zout

  • Sriracha saus (Go Tan)

Bereidingswijze:

  1. Breng een pannetje met water aan de kook.

  2. Kook de eieren in ongeveer 9 à 10 minuten hard. Giet ze vervolgens af en houd ze onder de stromende, koude kraan en laat ze afkoelen.

  3. Neem een schaaltje en meng hierin de Griekse yoghurt, mayonaise en ketchup tot een gladde saus.

  4. Pel de eieren. Snijd de eieren in partjes en hak vervolgens grof door. Doe de eieren bij de saus.

  5. Voeg een snufje paprikapoeder toe en flink wat peper en zout. Voeg daarnaast ook een drupje sriracha saus toe voor de pit, hoeveelheid naar smaak. Roer de eiersalade goed door.

  6. Was de cherrytomaatjes en droog ze af. Snijd de cherrytomaatjes in partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd ze vervolgens in kleine blokjes en voeg de tomatenblokjes toe aan de eiersalade. Roer de eiersalade nogmaals door.

  7. Even proeven! Breng indien nodig nog verder op smaak met peper en zout.


Eet smakelijk!