Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Dumpling lunch

GBP: 75 - 100 gram per persoon

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 gram Frozen Chicken Gyoza's (ik gebruik die van Hanabi, verkrijgbaar bij Picnic)
  • 4 el water
  • 2 tl Saitaku Sushi Soy sauce
  • 1 stengel lente-ui
  • Saitaku Soy Topping
  • Zonnebloemolie

Extra benodigdheden:

  • Saitaku chopsticks (eetstokjes) 

 Bereidingswijze:

  1. Neem een koekenpan en verhit hierin een flinke scheut zonnebloemolie.
  2. Haal 200 gram chicken gyoza's uit de vriezer maar laat ze niet eerst ontdooien.
  3. Bak de chicken gyoza's op de platte zijde voor ongeveer 3 minuten.
  4. Draai het vuur wat lager, voeg 4 eetlepels water toe en leg een deksel op de pan. Laat de chicken gyoza's vervolgens gaar stomen in ongeveer 2 à 3 minuten.
  5. Voeg in de laatste minuut nog 2 theelepels soja saus toe en leg de deksel terug op de pan.
  6. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes en leg apart.
  7. Serveer de chicken gyoza's terwijl ze nog warm zijn met wat lente-ui en top af met de Saitaku Soy Topping.


Eet smakelijk!