Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

Caprese broodjes

GBP: 1/2 tot 2/3e broodje per persoon

Ingrediënten voor 3 broodjes:

  • 3 afbak Ciabattina's
  • 1 bol Mozzarella light
  • 2 trostomaten
  • 2 à 3 el Pesto alla Genovese (Grand'Italia)
  • 12 blaadjes verse basilicum

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2.  Bak de Ciabattina's 4 minuten af in het midden van de oven (dit is ongeveer 2 minuten korter dan aangeven op de verpakking).
  3. Snijd ondertussen de bol Mozzarella light en de trostomaten in 12 plakken.
  4. Haal de Ciabattina's uit de oven en maak in ieder broodje 4 inkepingen.
  5. Besmeer de ingesneden Ciabattina's rijkelijk met Pesto alla Genovese.
  6. Vul de inkepingen met mozzarella of tomaat in combinatie met een blaadje verse basilicum. Dit doe je om en om.
  7. Schuif de Caprese broodjes terug in de oven en bak ze nog 4 à 5 minuten af totdat de mozzarella mooi gesmolten is.


 Eet smakelijk!