Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

#3 Restaurant review:
Low budget ontbijten bij
Beachclub El Niño in Scheveningen

27 april 2019

Eten: 7,5
Service: 7
Locatie: 9

Ik weet dat ik klink als een gierige Hollander maar sinds mijn maagverkleining vind ik eten buiten de deur al snel te duur omdat ik het toch niet op krijg. Daarom deze keer een low budget review en wel door middel van Social Deal. Het strandseizoen is hier in Scheveningen weer begonnen en dus vonden wij het hoog tijd om eens te ontbijten op het strand. Via de Social Deal app vond ik een aanbieding bij Beachclub El Niño voor maar €5,- per persoon exclusief drankjes. Nou dat is geen geld toch?

We gingen op een doordeweekse dag buiten de vakantieperiode dus we waren de eerste gasten van de dag, het was tenslotte ook pas 10:00u 's ochtends. We werden meteen welkom geheten en konden zelf een lekker plekje uitzoeken, uiteraard aan het raam om te genieten van het fantastische uitzicht over de zee en de Scheveningse Pier. Tot onze verrassing konden wij met deze voucher nog kiezen uit 2 soorten ontbijt en we hoefden niet allebei hetzelfde te kiezen. De keuze bestond uit:

 • Ontbijt Deluxe
  - Spiegel ei op toast
  - Gerookte zalm
  - Broodjes
  - Gesneden kaas (48+)
  - Yoghurt met vers fruit

 • American Breakfast
  - Pancakes met maple syrup
  - Gebakken ei op toast met bacon
  - Muffins
  - Vers fruit

Natuurlijk kozen wij beide ontbijtjes, voor mij het Ontbijt Deluxe waarvan ik van te voren al wist dat dit veel te veel ging zijn maar gezien de prijs kon ik me daar echt niet druk om maken. Manlief heeft altijd honger dus die at vast nog wel iets van mijn bordje (dacht ik). Maar toen het eten geserveerd werd waren we allebei overdonderd, wat was dit belachelijk (positief bedoeld) véél! Je krijgt bij Beachclub El Niño in ieder geval zeker waar voor je geld. Het smaakte allemaal ook nog eens prima. Ik heb me voornamelijk op de eiwitjes gericht dus heerlijk genoten van mijn spiegelei met kaas en een halve snee getoast brood met gerookte zalm. Na het even te hebben laten zaken nog enkele stukjes fruit gegeten en later een verse jus d’orange voor de vitamientjes maar toen was het voor mij wel echt klaar. Bewaak vooral je eigen grenzen en ga hier niet overheen.

Raad ik ontbijten bij Beachclub El Niño dus aan? HELL YEAH!  Zeker als het zonnetje schijnt is dit toch een fantastisch begin van je stranddag?!


Let's go!