Happy little stomach<

Voor een gezondere lifestyle

#1 Restaurant review:
Bagel & Juice, Strijp - S

26 februari 2019

Heb jij ook (net) een maagverkleinende ingreep laten doen en vind je het moeilijk om buiten de deur te gaan eten? Nou, IK OOK! 
Ik denk dat we zouden jokken als we zouden doen alsof er niets veranderd is. Ik loop niet meer zomaar ieder restaurantje binnen en ga zitten. Ik kijk bewust van te voren op websites om menukaarten in te zien en te kijken naar de mogelijkheden. Ja, ik ben een beetje een controle freak maar dit zorgt er wel voor dat ik tijdens het lunchen of dineren rustig kan genieten met de mensen die ik lief heb.

Graag deel ik dan ook met jullie mijn eerste restaurant review. En hebben jullie tips of juist afraders voor me? Laat het gerust weten in het gastenboek. Dat mogen restaurants zijn door heel Nederland want deze Brabantse woont in Den Haag met ook nog een schoonzusje in Amsterdam dus kom maar door met die leuke adresjes :-)

------------------------------------------------------------------------------

Eten: 8
Service: 7
Locatie: 7.5

Bagel & Juice heeft 2 locaties in het mooie Eindhoven. In het centrum op de Kleine Berg en op Strijp-S met een ruim, zonnig terras. Wij zijn naar de locatie op Strijp-S gegaan omdat we vanuit het ziekenhuis kwamen met de auto en snel en makkelijk wilden parkeren.

We werden meteen ontvangen door een vrolijke dame in de bediening. Doordat ik natuurlijk niet mag eten en drinken tegelijkertijd, bestelde enkel mijn man wat te drinken. Hier werd totaal niet raar op gereageerd door de easy going medewerkster.

Zoals de naam al doet vermoeden staat de menukaart vol met heerlijke bagels en verse sapjes. Het brood is werkelijk van goede kwaliteit en ik bofte helemaal met een vers, warm afgebakken bagel. Jammie!

De bagels zijn allemaal belegd met eiwitrijke keuzes, daar werd ik meteen heel gelukkig van. Ik koos zelf voor de bagel met roomkaas en gerookte zalm. En deze zag er zóóó lekker uit dat ik veel te enthousiast begon en de foto ben vergeten, oeps. Lesje voor de volgende review!

En weet je wat nog meer top is? Bagel & Juice is ook een 'to go' restaurant waardoor het vragen naar een doggybag, wanneer je maar de helft van je bagel op krijgt, geen enkel probleem is.

Eind conclusie zeker een AANRADER!